Nyt tag af høj kvalitet lægges

​Hos Rishede Tømrer & Snedker kan jeg reparere eller lægge nyt tag på dit hus i Trekantsområdet, herunder i Kolding, Fredericia, Vejle og Middelfart.

​Hvis I går og bekymrer jer om jeres tag, så kontakt mig allerede i dag. Jeg kan hjælpe jer, hvad enten jeres tag er utæt, slidt, eller hvis I vil have nyt tag. Hos mig får du altid den rigtige og bedste pris på nyt tag.

​Kompetent og ærlig rådgivning

Jeg foretager først og fremmest en inspektion af jeres nuværende tag for at se, om der er tale om en simpel reparation, eller om der skal et helt nyt tag til.

​Derefter kommer jeg med rådgivning omkring de forskellige løsninger, der vil være i den givne situation.

Jeg rådgiver om de bedste materialer, som passer til dit tag, hvad enten du skal have lavet nyt tag eller kan nøjes med en tagrenovering.

​Få et uforpligtende tilbud på nyt tag

Hvis I vælger at få udført et tagprojekt hos mig, garanterer jeg for høj kvalitet, samt at alle aftaler bliver overholdt. Jeg kommer altid med et ærligt og uforpligtende tilbud, når mine kunder skal have lagt nyt tag. Jeg bruger kun de bedste materialer og håndværkere til at udføre reparationen eller renoveringen af jeres tag.

​Hvis du har spørgsmål angående lægning af nyt tag eller vil høre nærmere, kan du kontakte mig på telefon 61 67 06 96, e-mail mark@rishedets.dk eller skrive en besked til mig online her på min hjemmeside.​​

Skriv til os

Hvem er vi


  • Rishede Tømrer og Snedker
  • Nymarkvej 2, 5500 Middelfart
  • CVR: 36614722

Kontakt os


Åbningstider


Mandag - Torsdag07.00 - 16.00
Fredag07.00 - 14.30
Lør-, Søn- & helligdageLukket