Nybyggeri af alle typer udføres

Drømmer du om nyt kontor, køkken eller skal huset bygges om, så er du kommet til de rigtige.

​Hos Rishede Tømrer & Snedker kan vi klare alt inden for nybyggeri også til- og ombygning. Når du vælger at få opført nybyggeri, kan du være med at sætte dit eget præg på dit hjem, så du får lige det, du ønsker.

Vi kan klare alt, når det kommer til nybyggeri

Vi kan renovere alt lige fra køkken, til lofter, gulve, 1. Sal og meget mere. Vi klarer alle former for nybyggeri i Middelfart, Kolding, Fredericia og omegn.

​Vi laver gerne et uforpligtende tilbud til jer på opsætning af nye lofter eller andre former for nybyggeri.

​​Når du ønsker at forandre og forbedre din bolig

Når du ønsker forandring til din bolig, kan du vælge nybyggeri. Sammen kan vi gøre din boligdrøm til virkelighed. Vi er eksperter inden for opsætning af nye lofter. Så hvis I ønsker i at ændre udtrykket i jeres hus med nye lofter, så kontakt os endelig angående dit nybyggeri, så kommer vi og kigger på projektet, vi stiller også rådgivning til rådighed omkring valg af lofter.

​Vores firma er placeret i Middelfart, men vi kører gerne ud for vores kunder, hvad enten det er i Kolding, Fredericia eller et andet sted i Danmark. Hvis du har spørgsmål eller vil høre nærmere om nybyggeri, kan du kontakte os på telefon 61 67 06 96 eller skrive en besked til os online her på vores hjemmeside.​​

Skriv til os

Hvem er vi


  • Rishede Tømrer og Snedker
  • Nymarkvej 2, 5500 Middelfart
  • CVR: 36614722

Kontakt os


Åbningstider


Mandag - Torsdag07.00 - 16.00
Fredag07.00 - 14.30
Lør-, Søn- & helligdageLukket