Integrerede møbler og fritstående møbler af høj kvalitet

Hos Rishede Tømrer og Snedker har jeg specialiseret mig i snedkerarbejde, og jeg laver både fritstående møbler og integrerede møbler.

​Det kan for eksempel være et integreret reolsystem, eller det kan være et plankebord. Jeg fremstiller det hele fra bunden, så der er tale om unikke løsninger.

​Jeg laver integrerede møbler og fritstående møbler efter mål

​Jeg laver fritstående møbler helt fra bunden. Det kan være et sybord, en bænk eller et plankebord. Det kan også være en anden form for bord. Jeg laver det helt, som du ønsker, og naturligvis i de mål, som du har brug for.​

​Jeg laver også reoler, reolsystemer og hylder samt alle andre former for integrerede møbler. Det kan også være elementer og interiør til et køkken eller et badeværelse.

Derudover restaurerer jeg gerne integrerede møbler i ældre og gamle huse fra 1800- og 1900-tallet.

​Alle møbler bliver skræddersyet og bygget fra bunden som i gamle dage. Det betyder samtidig, at der bliver kælet for detaljerne.  Resultatet bliver smukke, solide og holdbare møbler. Der er med andre ord tale om godt og solidt håndværk, som er helt unikt og stort set ikke kan slides ned ved almindelig brug.

​Kontakt mig for at få mere at vide om møblerne

​Du er meget velkommen til at få mere at vide om mine specialbyggede møbler, og jeg giver gerne en pris eller et uforpligtende tilbud.

​Du kan ringe til mig på telefon: 61 67 06 96 eller skrive til mig på e-mail: mark@rishedets.dk.

Skriv til os

Hvem er vi


  • Rishede Tømrer og Snedker
  • Nymarkvej 2, 5500 Middelfart
  • CVR: 36614722

Kontakt os


Åbningstider


Mandag - Torsdag07.00 - 16.00
Fredag07.00 - 14.30
Lør-, Søn- & helligdageLukket