Snedkerarbejde for virksomheder og private

Hos Rishede Tømrer og Snedker udfører jeg alt inden for snedkerarbejde for virksomheder og private.

Uanset om du har et stort eller lille projekt, er vi dedikerede til at levere enestående service og skabe unikke snedkerløsninger, der er skræddersyet til dig. Jeg lytter til dine ønsker, giver råd og vejledning undervejs og sikrer, at det endelige resultat lever op til dine forventninger. Intet job er for småt eller for stort til mig, så tøv ikke med at tage kontakt til mig.

​Mit snedkerarbejde udføres ordentligt og til tiden

​Jeg tilbyder en bred vifte af snedkeropgaver såsom nyt køkken eller nyt badeværelse. Det kan også være integrerede møbler og andet interiør.

Mit fokus er at skabe skræddersyede snedkerløsninger, der passer perfekt til dine behov og ønsker. Uanset om du har brug for specialfremstillede køkkenskabe, indbyggede reoler, skræddersyede møbler eller renovering af trægulve, er jeg her for at hjælpe.

​Jeg fremstiller endvidere fritstående møbler - og udskifter også gerne vinduer og døre. Jeg bestræber mig altid på at benytte bæredygtige materialer.

​​Jeg leverer ordentligt snedkerarbejde til den rigtige pris, ligesom jeg er en ordholdende snedker, som overholder mine aftaler og priser. Jeg har i det hele taget stor erfaring med snedkerfaget, og derfor bliver jeg færdig til tiden.

​Kontakt mig gerne for at få et godt snedkertilbud

​Hos mig er du sikker på at få det bedste stykke arbejde til den bedst mulige pris. Jeg står altid klar til at tale med dig og sammen komme frem til en god aftale, der passer dig og dine ønsker.

​Jeg kommer i hele Trekantområdet, og udarbejder gerne et uforpligtende tilbud, hvis du kontakter mig på telefon: 61 67 06 96 eller e-mail: mark@rishedets.dk.

Skriv til os

Hvem er vi


  • Rishede Tømrer og Snedker
  • Nymarkvej 2, 5500 Middelfart
  • CVR: 36614722

Kontakt os


Åbningstider


Mandag - Torsdag07.00 - 16.00
Fredag07.00 - 14.30
Lør-, Søn- & helligdageLukket