Restaurering af gamle huse fra 1800- og 1900-tallet

Hos Rishede Tømrer & Snedker i Middelfart nær Kolding og Fredericia har jeg specialiseret mig i restaurering af gamle huse, der er fra omkring 1850 og fremad.

​Jeg tilbyder restaurering af byhuse og rækkehuse fra 1800-tallet, men også af gamle murermestervillaer fra 1900-tallet. Jeg benytter altid bæredygtige materialer.

Restaurering af og bygningsbevaring af gamle huse

Hos Rishede Tømrer og Snedker er det en ærefuld praksis at bevare og restaurere gamle huse og bygninger, der kræver sans for detaljen og passion for fortiden. Vi har stor respekt for gammelt håndværk og har en passion for at genskabe og bevare husenes autenticitet og charme.

Vi arbejder med omhu og dedikation for at bevare de oprindelige materialer og teknikker.

Vi bringer de gamle bygninger tilbage til deres oprindelse ved at reparere, rekonstruere og bevare hvert enkelt element. Restaurering er en kunstform, der genopliver historien og skaber forbindelse til fortiden med sans for detaljen og  kvalitetshåndværk.

​Jeg tilbyder restaurering af gamle vinduer og ældre interiør

​En del af mine arbejdsopgaver med restaurering af ældre huse går ud på at renovere de eksisterende vinduer og døre.

​Ældre ejendomme kan have restriktioner for, hvad man ikke må. Ofte er det ikke tilladt at udskifte vinduer og døre med nye. Derfor prøver vi at bevare de oprindelige materialer, hvis det er muligt. Det kan også ofte være den billigste løsning.

​​Der er tit indbyggede skabsvægge, reoler og andet interiør i ældre huse, og her benytter jeg en dygtig snedker, som kan lave nye og flotte løsninger, der passer til ejendommen. Jeg kan endvidere stå for hele totalentreprisen i forbindelse med en restaurering.

​Jeg har en række faste samarbejdspartnere, som jeg trækker på, når jeg har brug for andre fagekspertiser.

​Kontakt mig for restaurering af gamle huse

​Du er altid velkommen til at kontakte mig for at aftale en uforpligtende besigtigelse af ejendommen. Derpå kan vi tage en drøftelse om ønsker, regler og økonomi, hvorefter jeg kan udarbejde et uforpligtende tilbud på restaurering af hele eller dele af ejendomme.

​Du kan kontakte mig på telefon: 61 67 06 96 eller e-mail: mark@rishedets.dk.

Restaurering af gamle huse fra 1800- og 1900-tallet

Skriv til os

Hvem er vi


  • Rishede Tømrer og Snedker
  • Nymarkvej 2, 5500 Middelfart
  • CVR: 36614722

Kontakt os


Åbningstider


Mandag - Torsdag07.00 - 16.00
Fredag07.00 - 14.30
Lør-, Søn- & helligdageLukket