Køkken og bad skræddersys og bygges fra bunden

Hos Rishede Tømrer og Snedker tilbyder jeg specialbyggede køkkener og badeværelser, som jeg skræddersyr og bygger helt fra bunden. Der bliver med andre ord tale om et snedkerkøkken, når jeg udskifter køkkenet.

​Professionelt snedkerbygget køkken og bad

​Jeg har specialiseret mig i at fremstille helt unikke løsninger til køkkener og badeværelser. Jeg laver snedkerarbejdet helt fra bunden, mens mine samarbejdspartnere kan varetage VVS, elektricitet og lignende i en fagentreprise.

​Der er mange fordele ved mine snedkerbyggede køkkener og badeværelser. Først og fremmest er der tale om godt og solidt håndværk, og for det andet er der tale om helt unikke løsninger i høj kvalitet, som stort set ikke kan slides ned.​

​Det helt særlige er dog, at du ikke er låst efter nogle specialmål, selvom standardelementer er yderst fleksible.

Mit køkken og bad bygges efter rummet, hvorimod standardelementer tilpasses rummet. Alt laves fra bunden som i gamle dage, og der bliver kælet for detaljerne.

​De eneste standardmål bliver omkring de hårde hvidevarer, men det er intet problem, hvis du for eksempel har et køleskab, som ikke følger standarden. Dog skal du være opmærksom på, at køkkenet holder længere end køleskabet, og derfor kan standardmål til hvidevarer være en fordel.

​Kontakt mig for at høre mere om mine løsninger

​Du er velkommen til at høre meget mere, og jeg laver gerne et uforpligtende tilbud på køkken og bad.

​Du kan kontakte mig på telefon: 61 67 06 96 eller e-mail: mark@rishedets.dk.

Skriv til os

Hvem er vi


  • Rishede Tømrer og Snedker
  • Nymarkvej 2, 5500 Middelfart
  • CVR: 36614722

Kontakt os


Åbningstider


Mandag - Torsdag07.00 - 16.00
Fredag07.00 - 14.30
Lør-, Søn- & helligdageLukket