Snedker møbler

Hos Rishede Tømrer og Snedker har jeg specialiseret mig i fremstilling af håndlavede snedker møbler, og jeg tilbyder både integrerede møbler og fritstående møbler.

Jeg fremstiller alle møbler fra bunden, og jeg tilbyder skræddersyet løsning, uanset om du står og mangler et nyt spisebord eller et integreret reolsystem.

Læs mere om integrerede møbler og fritstående møbler.

Håndlavede snedker møbler

 Når jeg fremstiller håndlavede snedker møbler, er det altid med udgangspunkt i dine ønsker og dine nøjagtige mål. Resultatet er derfor flotte, kreative og robuste snedker møbler, hvor der er kælet for detaljerne.

Jeg har stor erfaring som snedker og ingen opgave er for lille eller stor til mig, jeg anvender mange forskellige materialer og tager gerne imod specialopgaver.

Restaurering af gamle møbler

Udover fremstilling af nye møbler, tilbyder jeg også restaurering af gamle møbler i ældre og gamle huse fra 1800- og 1900-tallet. Der kan være mange restriktioner i forbindelse med bygningsbevaring og restaurering af gamle ejendomme. Som professionel tømrer og snedker sørger jeg for, at overholde alle de gældende regler når jeg restaurere gamle møbler.

I gamle byggerier finder man ofte, reoler, skabsvægge og andet integreret interiør, til restaurering af disse, har jeg en dygtig snedker, der laver kvalitetsløsninger, der er tilpasset den specifikke ejendom. 

Kontakt mig for at høre nærmere og snedker møbler

Står du og mangler et reolsystem? Eller kan du tænke dig at høre nærmere omkring mine skræddersyet snedker møbler? Så kontakt mig på telefon 61 67 06 96 eller e-mail: mark@rishedets.dk.

Du kan også udfylde vores kontaktformular på siden med dine forespørgsel, så vender jeg tilbage til dig snarest muligt.

håndlavede snedker møbler og restaurering af gamle møbler

Skriv til os

Hvem er vi


  • Rishede Tømrer og Snedker
  • Nymarkvej 2, 5500 Middelfart
  • CVR: 36614722

Kontakt os


Åbningstider


Mandag - Torsdag07.00 - 16.00
Fredag07.00 - 14.30
Lør-, Søn- & helligdageLukket