Udskiftning af vinduer og døre

Hos Rishede Tømrer & Snedker får du professionel udskiftning af vinduer og døre med mange års erfaring. Derfor kan du trygt stole på mig, når du skal have udskiftet dine døre eller vinduer i eksempelvis Middelfart, Kolding, Fredericia, Vejle eller omegn.

​Rådgivning i forbindelse med udskiftning af døre og vinduer

Jeg rådgiver altid om det bedste valg af vinduer og døre, så du får det, som passer bedst til dit hus. Jeg monterer nye energivenlige vinduer og døre, så du hurtigt vil kunne mærke resultatet på din varmeregning.

​Jeg arbejder altid på at energioptimere bedst muligt, så du får et langtidsholdbart resultat. Samtidig rådgiver jeg jer om, hvad den bedste løsning vil være; om det er en reparation af de nuværende vinduer og døre, eller om det er nødvendigt med en udskiftning af døre og vinduer.​

Få et uforpligtende tilbud på udskiftning af vinduer og døre

Trækker det ind af de gamle vinduer og døre? Så kontakt mig, så kommer jeg ud og foretager en inspektion af jeres vinduer.

​Jeg kommer ud og tager præcise mål, så det hele kommer til at sidde lige i skabet. Efterfølgende kan jeg udarbejde et uforpligtende tilbud på udskiftning af døre og vinduer til jer.

​Vælger I at få udført en reparation, eller udskiftet vinduer og døre ved mig, garanterer jeg for høj kvalitet samt at alle aftaler bliver overholdt.

​Hvis du har spørgsmål eller vil høre nærmere, kan du kontakte mig på telefon 61 67 06 96 eller e-mail mark@rishedets.dk. Du kan også skrive en besked til mig online her på min hjemmeside.​​

Skriv til os

Hvem er vi


  • Rishede Tømrer og Snedker
  • Nymarkvej 2, 5500 Middelfart
  • CVR: 36614722

Kontakt os


Åbningstider


Mandag - Torsdag07.00 - 16.00
Fredag07.00 - 14.30
Lør-, Søn- & helligdageLukket